Vær ikke for fed

I denne uge vil jeg gerne advare dig om en garanteret trick, der vil få kvinder til at ignorere dig og vende ryggen til dig. Det er en stor ting. Hvorfor? Hvorfor?

Hvorfor advarer jeg dig om noget, der hedder “at komme for stærkt”? Det handler ikke om, hvordan du får hende til at føle ved at forsøge at binde hendes perfektion til yourinsonchange lige foran hendes øjne. Når du interagerer med hende på dette niveau, mener jeg, hvad du gør.

Det er som følger: Når kvinden “ifies”, din stemme stiger og din ro er rystet, din stemme er højere og din stemme er mere dæmpet, meget gerne en lille dreng, hvis mandler bliver barberet. Du vil være i stand til at skelne mellem en lille dreng, der er smitsom fra en, der er for aggressiv.

Det er bedst at se fysisk interaktion som aggressiv sjov og sjov. Et forhold til en fysisk partner er tovejs. Det er ikke en konkurrence. Hvis du leger med hende og drille hende, er du gør en ven og afslappende hende. Når du bliver for sikker (dette sker, når usikkerheden kommer ind i din tankegang), kan det være for meget for hende og få hende til at føle sig forstyrret.

Det bliver seksuelt opkrævet, hvis du tilføjer fysisk interaktion til en social interaktion. Realistisk set er kvinder ikke alle ens. Hvis de var, ville der ikke være en seksuel forbrydelse.

Målet er at underholde hende, at stimulere hende og overraske dem, at få hende til at tænke, at overraske hende, men stadig være venlig og imødekommende. Hvordan kan du gøre en kvinde attraktiv? I stedet for at være “din dig”, vil hun være “din”. Jeg indså, at vi kunne gøre det bedre.

For at løse dette problem skal du behandle den pige, du ønsker som en dame, og hun vil næsten forvente, at du er hendes ven. Det var hårde ting, men jeg var nødt til at finde de rigtige svar på den hårde og hurtige måde. Efter nogle sjæl søgning, jeg endelig fik min handling sammen og gennemførte min egen private session. Det hjalp mig med at opdage, hvad der var galt.

Så sammenfattende kom jeg til den konklusion, at jeg var for meget opmærksom på hende og ikke lyttede nok. Jeg var bange for, at min egen usikkerhed kunne begrænse vores forbindelse. Min erkendelse var, at kvinder har en besættelse med F etik og sætte ordrer ud af interaktion. Jo mindre du forsøger at vinde hendes godkendelse, jo mere attraktiv vil du være for hende.

Det er det modsatte af, hvad de fleste nybegyndere gør. De henvender sig til en ven eller kvinde for at få hjælp. De kan se, hvordan kvinden reagerer på dem. Tro mig? Det er den forkerte type interaktion. Det er som en stofopdatering. Vær opmærksom på, at du er ondskab og ikke Magnificent Living. Må ikke få nogen falske kvindelighed, foregive det, indtil du gør det, og derefter bryde hende ned.

Baseret på min egen forskning, fandt jeg et par dusin ebøger om menneskelig adfærd og social dynamik. Et par dusin bøger var også tilgængelige i datingområdet. Nogle af dem er store, men nogle er ikke.

Hvad har alt dette med afhentning og subtilt dating? Den bedste taktik og teknikker til gadekampe er felt-testet. Disse teknikker blev udviklet over tid og er nu perfektioneret. Denne teknik fungerer bedst, når du har ekstremt varme farmgirls. Disse unge kvinder kan være et godt emne for dem, der ønsker at have et seriøst forhold.

Sørg for at læse mellem linjerne. Du kan opfange underbevidste signaler. Dette giver dig mulighed for at spille alle de SOCIALT baserede spil. Hun er en kvinde af natur, og kvinder elsker at blive forført. Du bør ikke gøre det til et kvindeproblem i dit daglige liv. I stedet gør det til et mænds problem.

Skriv kommentar