Sådan får du et kreditkort

Lad dig ikke narre af indledende priser. Disse bruges ofte til at få dig ind i døren. Kortet vil gå meget dyrt efter den indledende periode, medmindre du kan foretage regelmæssige betalinger. Du bør undersøge den bedste metode til at bruge et kreditkort. Hvis du ikke bruger kortet til større køb, returneres det efter betaling.

Der er ekstra gebyrer for saldooverførsler og kontantforskud. Bortset fra kort, der tilbyder 0% intro satser, vil de fleste kort opkræve en højere ÅOP for kontant forskud uden en afdragsfri periode. De fleste kort opkræver et gebyr for hver overførsel, der overstiger grænsen. Kontantforskud, der ikke har nogen respitperiode, er underlagt gebyrer. Nogle kort kan opkræve $ 75 per transaktion.

Du bør kigge efter et kort med en lav årlig procentsats. Det vil sige den ÅOP, som du betaler på saldooverførsler og køb. Du bør kigge efter de bedste måder at bruge dit kort på. Der er ingen overførselsgebyrer på dette marked. ÅOP for kontant forskud vil ikke medføre alvorlige balance stigninger. Brug smart og sørg for at læse vilkårene, før du tilmelder dig.

Mange kreditkort tilbyder en 0% introduktionsrate i 12 måneder. Du skal kontrollere tilbagebetalingsplanen for dit kort, før du tilmelder dig. I tilfælde af at du ikke er i stand til eller uvillig til at foretage dine betalinger til tiden, kan kortinstitutionen straks begynde at opkræve månedlige renter for eventuelle udestående saldi. Forsinkede betalinger kan resultere i den højeste ÅOP.

Hvad kan der gøres for at forbedre din kredit score? Dit kort kan bruges, men du skal bruge det med omtanke. Hvis du vælger udstederen med den laveste rente, kan det hjælpe dig med at undgå at betale renter. Hvis du har de økonomiske ressourcer til at betale alle dine regninger i tide, så kan du undgå renter. For kredit genopbygning, skal du sørge for at opfylde dine minimum månedlige betalinger. Du skal heller ikke betale renter i seks måneder. Sørg for at betale alle dine regninger til tiden. Betal dine regninger til tiden og fuldt ud. Ellers kan du blive opkrævet en højere ÅOP.

Amerikansk adgang til kredit er nu en ret. Udnyt disse fantastiske tilbud ved at gøre det til en prioritet at gøre brug af dit kreditkort. Et kreditkort kan være en bekvem måde at opfylde dine ansvarsområder.

Hvis du bruger dit kort med omtanke, vil du høste de personlige fordele ved luksus og fornøjelse samt din ret til at bruge. Du kan undgå finansieringsomkostninger og renter ved kun at købe, hvad du har råd til. NYournal Mr. Bill Poulos talte på Udvikle premeeting og foreslog, at folk ikke var i stand til at forstå, hvorfor de blev opkrævet for engangstændere produkter som magasiner eller luft miles. Webster test er blevet brugt af mange til at bevise, at direkte web-adgang er forskellig fra andre optager konto (en linje kredit), osv.

Vi ved ikke meget om vores immunforsvar, eller hvor ansvarlige vi er, når vi køber investeringsvarer eller andre forbrugsvarer. Penge kommer med ansvar. Jeg kender folk, der har meget høje indkomster, men bruger fem til ti gange så meget eller mere end deres årlige indkomst. Det kan til dels tilskrives deres manglende evne eller uvilje til at holde en stram tøjler på udgifterne. Som jeg gjorde, så gjorde de også. Mennesket er en blanding af ambitioner og grådighed. Nogle mennesker er grådige og har ambitioner om at bruge mere, end de har råd til [kvarterer og beyondattle egoer], mens andre er ærlige og rimelige.

Kreditkort kan være et økonomisk mareridt, så undgå dem. Kortudstedende udøvende modtager enorme bonusser, mens kreditinstitutter er i erhvervslivet gør milliarder af dollar. Du er den eneste, der forårsager skade eller død til en amerikaner, hvis du bruger kreditkort penge. Det ser ud til, at de beskytter hinanden.

Skriv kommentar