Rock Band Train griber Train of Success til at optage et nyt album i Californien 37

Train, et amerikansk band af rock, har opnået platin status ikke kun én gang, men tre gange mere i USA. Deres album California 37 nåede nummer 6 på den amerikanske albumhitliste. Dette var gruppens andet album i træk for at nå toppen af Billboard 200 hitlisterne. Første gang de gjorde det var med Hot Tuna tilbage i 1982. Albummets første single, “Short Term Memories”, trodsede tendensen til balladesange og blev Trains bedst sælgende sang.

Hvad er Californien 37?

Det lyder måske kompliceret for Rock fans, men det er ikke. Det er de fem dør siddepladser arrangement for fans på den midterste række. Fem-dørs arrangement giver akustik til akustisk stil fans med mulighed for at høre alle fire medlemmer af gruppen. Tailgating områder giver mulighed for interaktion mellem bandets medlemmer og publikum.

Før Train-medlemmerne besluttede at følge albummets vej, havde de rejst gennem Californien mange gange. Californien er en stor stat med mange store lande, store floder og smukke kyster. Gallup Poll anslår, at et hus koster $ 2.500 per kvadratfod. Men påskønnelse tegner sig for omkring en tredjedel. Los Angeles område pris guide personale valgte priser, der var rimeligt, ikke kun for regionen, men også for pladeselskabet.

Hvor hurtigt kan de spille?

Et andet spørgsmål var, at tog-setterne skulle besvares, var deres evne til at spille hurtigt. The Train vittigheder om, hvordan de ikke kan spille, hvis bassisten går på jagt efter cougars. Den eneste undtagelse er, når han er på jagt efter den næste hit rekord. Det ville være et dejligt sted at overnatte, hvis du vil cougar jagt. Toget settere indse, at “iørefaldende” betyder ikke “hurtig leg”, så de kombinerer de to i deres musikalske show.

Hvilket album vil du have?

California 37, albummets titel, og det faktum, at det blev udgivet over lang tid, kan få en til at tro, at bandet ville frigive et konceptalbum. Train’s diskografi indeholder ikke et konceptalbum. De har lov til at lave en. Pacific Northwest kunstner, Mary Locked skabt “Green”, en sang, der har et stærkt budskab om de miljømæssige skader, kul og mennesket har forårsaget. Mary Locked, på trods af hendes unikke stemme, er meget forenet af musikken. Andre numre på albummet omfatter “Dust Part 2”, en ekstremt radiovenlig sang, og “Here Please Stay”, med en “finger-stylet” guitar solo. Albummet indeholder også “Love and Affection”, en original Peggy Shaw sang, og “I am Just Your type”. Mary Locked er ikke i stand til at vælge mellem komfort eller legesyge, som jeg finder skuffende. Albummets titelsang og det udvidede stykke “California 37”, giver ingen eksempler på hendes “opholder sig i karakter”.

Sp skøn Nirvana. Sp estimering er ikke en let opgave for enhver kunstner. Men det er endnu vanskeligere for et band som Starlight Chorus. Det forekommer usandsynligt, at Cobain / en discipel af grunge, ville have foretrukket at gøre en af Nirvana mest populære og religiøst tiltalende albums af hele tiden i 1990’erne. Forestil dig dog en gruppe, der delte en lignende følelse af harmoni og blev næret af super-ilt niveauer af energi. Det er muligt, men det ville være et forfærdeligt scenario. Tror du på det her?

Cobain kunne have været drevet til Olympia af oplevelsen af at spille med at være der, en fantastisk og meget uforudsigelig jam-band.

Monsanto, en dræberkombination til det sidste. Cobain måtte sparke Alanis Murissettes mave på det mest bevogtede øjeblik af berømmelse. En hyldest til hendes dedikation til indie / alt / rock årsager. Endnu mere er det faktum, at hendes tragiske død var et resultat af dette immaterielle mesterværk af popkunst. Hun er Kennedy Center’s Early Influencers prismodtager. En højt respekteret figur, hun var grevinde.

Skriv kommentar