Hvordan jeg krydsedefriends-med-fordele Limit (og hvordan du kan too)

Har du nogensinde været forelsket eller blevet venner med en lækker fyr? Du blev hans favorit fyr, efter du begyndte at spille ham op. Men alle dine øjeblikke sammen var akavet og smertefuldt.

Efter et stykke tid stoppede han med at være interesseret. Han var ikke så interessant. Dit liv blev hurtigt ensformigt.

På et tidspunkt kan du høre “Jeg kan ikke bære det længere.” Jeg vil gerne se dig gå et par uger mere.

Det lyder som et eventyr. Men er det virkelig?

Det er muligt at undgå gruppepres ved at lytte til de stemmer, som folk i dit liv siger. Bare gå væk i et par uger. Så kan du undgå de tre Big Deadly Faults de fleste kvinder gør, når de får alt for knyttet til en mand.

Lav en fejl #1: Må ikke bukke under for pres

Der er intet mere ensomt, at føle sig som du er afhængig af din partner. Du kan ikke sidde stille, uanset hvad dine undskyldninger er.

Men du ved også, at du ikke gør det for ham. Det er ikke muligt. Du kan ikke miste ham, hvis du finder sammen igen. Han vil føle sig fanget, hvis han tvinges ind i et forhold. Han vil ikke have det her.

Så er du besat af eller forsøger at bo i en venner-med-fordele situation med en fyr?

Du behøver ikke at være et dårligt menneske. Der er intet galt med en aftale med venner med fordele. To job er nødvendige, hvis du vil danne en ægte relation.

Du vil enten vælge at være hans ven, eller “kæreste”, med hvem han kan forbinde med og respektere sit venskab, eller du vil vise ham, at du er din egen person, uafhængig af ham. Men hvis du holder fast i ham, sker det ikke.

Træd et skridt tilbage. Han vil ikke behandle mig, som jeg vil. Vær uafhængig, mød andre mænd, tag kontrol over dit liv, og du vil blive lykkeligere derhjemme. Hvis han er sikker på, at du vil søge hans følelsesmæssige og fysiske støtte, vil han have problemer med at give dig den kærlighed, du ønsker.

Gør #2: Bekymrende du får alt for trængende, aggressiv eller sød, når du er i hans ven Zone

Du kan fremskynde processen med dit forholds afslutning ved at tænke for meget. Men ikke at være i stand til at tænke tingene igennem og læne sig tilbage kan forårsage alvorlig skade på dit forhold.

Hvis du bekymre dig om, hvad han vil gøre næste eller bekymre sig om ikke at gøre nok, så er du grave dig selv en grav.

Her er hvad jeg mener. Hvis du er i et forhold med nogen, fordi du ønsker at være tæt på nogen, du holder af og være intim med, men manden ønsker at have det sjovt, kan det være tid for dig at skille måder.

Hvis du håber, at han vil være mere romantisk med dig, så kan det være tid til at slappe af.

Dette er ikke nødvendigvis signaler om et reelt behov for intim fysisk kontakt. Du kan føle en forbindelse og ønsker at være tættere på.

Dette er ikke et tegn på, hvad du kan forvente, hvis du vil skynde dig for at få ham til at føle sig bedre. Giv det tid til at udvikle sig naturligt. Du kan forvente, at tingene udvikler sig hurtigere eller mindre afhængigt af situationen.

Tredje fejl: Mænd fokuserer på de forkerte ting.

Alvorligt?

Hvad jeg har bemærket om de mænd, der er interesserede og helliget min ven er, at selv om de nyder visuel oversvømmelse, hun ikke viser den samme respekt.

De vil tro, at hun er himlen på gode dage, og at hun fortjener den mest omhu.

Det kan betyde, at en smuk, kærlig kvinde, du ønsker at være intim med og elsker er tilgængelig for misbrug. Ukendt.

Sandsynligvis.

Dette betyder ikke nødvendigvis, at du ikke skal projicere et sundt selvbillede til andre. Det er okay at være bevidst om, hvordan du ser ud.

Det er uretfærdigt over for fyren at lade hende ønske ham. Ikke retfærdigt.

Skriv kommentar