Fordøjelsesenzymer og systemiske enzymer til komplet fordøjelse

Fordøjelsesenzymerne er en kombination af proteiner, der nedbryder fødevarerne til elementer, som success-garanterede fordøjelige elementer. Fordøjelsesenzymer består af fordøjelseshormoner, galdestoffer og peptider, der er bekendt med tarmforing og kropsvæv. Et fordøjende enzym forårsager nedbryde komplekse molekyler af fødevarer i enklere former lettere at udnytte af kroppen. De hjælper med nedbrydningen af proteiner, kulhydrater, fedtstoffer og kulhydrater i enklere formsismli. Disse fordøjede molekyler kaldes peptider eller oligo-peptider med en størrelse på mellem 5 og 25 aminosyrer.

Fordøjelsesenzymer produceres af kroppen naturligt og navngives for det meste med to bogstavkode (AD og AA). AD betyder aktivitet og AA står for aminosyre. Fordøjelsesenzymer produceres i spytkirtlerne i munden og i maven, nær bugspytkirtlen. Deres opgave er at nedbryde de fødevarer, vi forbruger, enten for at udtrække næringsstoffer eller for absorption som energi. De forårsager ingen problemer for kroppens normale funktion.

Selv hvis du spiser en sund kost med den korrekte mængde proteiner, får du ikke de ønskede resultater uden hjælp fra fordøjelsesenzymer. Fordøjelsesenzymerne er i stand til at nedbryde fødevarer i maven eller sænke esophagealsyre i munden, hvilket ville forårsage problemer med fordøjelsen af proteiner eller peptider, der ellers let ville kunne fordøjes. Uden fordøjelsesenzymer falder proteinerne i maven bare fra hinanden og deponeres i maden.

Manglen på fordøjelsesenzymer i kroppen har vist sig at forårsage problemer i stofskiftet eller proteinsyntesen, hvilket betyder et betydeligt underskud af protein i kroppen. Dette vil tiltrække de elementer, der danner kroppens væv, hvilket igen forårsager vækst og udvikling af kræft og i forbedringen af aldringsprocessen.

Mangel på fordøjelsesenzymer i kroppen er forårsaget af fysiske handlinger som at spise ukorrekte fødevarer, der ikke tillader effektiv brug af fordøjelsesenzymer. Mentale handlinger er også en årsag, da kun sindet kan beslutte, hvad der skal undgås eller tolereres. Kun den fysiske hæmning kan forårsage muskelhandlinger.

Den hyppigste årsag til manglen på fordøjelsesenzymer er den uregelmæssige indtagelse af næring. Stress kan også forårsage enzymmangel; det kan give hormoner, der transporterer enzymer i hele kroppen. Folk, der er overvægtige, er mere tilbøjelige til at udvikle enzymmangel, fordi de enzymer, der bruges til at metabolisere næringsstofferne i de forskellige typer mad, de spiser. Dette er situationen med alle de toksiner og stoffer, der ikke er gode for kroppen. Toksiner er kendt for at skabe en indvirkning på de enzymer, der bruges til at nedbryde den mad, vi spiser.

Fordi kroppen ikke producerer nok enzymer til at hjælpe i fordøjelsesprocessen, bliver fordøjelsesfunktionen påvirket af de toksiner og stoffer, som vi forbruger hver dag. Enzymer er meget modtagelige for skader og forstyrre funktion, når de kommer i kontakt med fremmedlegemer såsom bakterier, vira, metaller og frie radikaler. Enzymer gør et godt stykke arbejde med at assimilere de forskellige typer mad, vi forbruger. Når de ikke fungerer ordentligt, er vores krop ikke i stand til at nedbryde fødevarer på den rigtige måde.

Når fordøjelsesfunktionen bliver forstyrret, begynder vi at tolict fordøjelsen på globalt plan. Dette kan forårsage mange problemer for vores krop, fordi meget af næringsværdien af den mad, vi spiser, går tabt, da maden ikke fordøjes korrekt. Stress kan også tage sit præg på de enzymer, der bruges til at fordøje mad. Det er vigtigt at holde trit med stabilitetsenzymer for at få en sund kost.

En af de bedste måder at øge din krops niveau af fordøjelsesenzymer er at drage fordel af sundhedstillægget; fordøjelsesenzymer guide. Denne vejledning er den mest pålidelige kilde til information om fordøjelsesenzymer til rådighed i dag. Når du køber denne guide, vil du være i stand til at kende de rigtige rutiner, så du kan få en sund fordøjelse. Du vil blive forsynet med alle de nødvendige oplysninger, du har brug for om at øge disse enzymer. Denne vejledning er sammensat af øvelser, der kan gøres, mens du tager dette produkt.

Når du spiser mad, men ikke har de enzymer, der kræves, vil du være i stand til at opleve følgende problemer; steatorrhoea, dårlig ånde, oppustethed, fordøjelsesbesvær, halsbrand, fødevareallergi, vægtøgning, træthed og mange flere. En hyppig enzymmangel betragtes nu som en sundhedsfare i mange situationer. Når vi indtager mad, der mangler i de enzymer, der er grundlæggende for fordøjelsen, vil vi opleve sådanne ting som gastrointestinale problemer.

Dette produkt er et ekstremt supplement, som har vist sig at være meget effektiv til at øge niveauet af fordøjelsesenzymer i vores kroppe. Den leveres i en praktisk lille pakke, der indeholder sæt instruktioner. plastikkirurg rangerer højt ved at levere dette produkt uden nogen form for negativ indvirkning.

Skriv kommentar