Bad Humle er overalt

Dårlig humle kan let gå glip af. Dårlig humle er overalt. Hvad kan du gøre? Du kan ikke stoppe status. Dårlig humle behøver ikke at blive undgået. De er en del af den normale rutine. I stedet for at komme med undskyldninger for de uger, du har brugt beskæftiger sig med, kan du følge disse trin (og der er et sted! ) for at være produktive, glade, mindre modtagelige for pigge.

1. Vent ikke på, at øvelsen starter. Ingen ventetid. Du behøver ikke vente på, at din træner gør det igen. Kom i gang med arbejdet. Din træning starter, før træningen eller spillet begynder. Eller på gulvet i gymnastiksalen. Så du kan være din egen chef. Bolden er din. Du er nødt til at komme i gang. Flytte. Gør det. Det er din ret.

2. Gå ikke nogen steder, medmindre du har mindst et minut mere end den anden fyr. Medmindre du er så rystet, at dine ben føles som om de vil falde af, skal du ikke prøve. Timing din rutine hvor som helst og når som helst. Vide, hvordan du konfigurerer øvelsesområdet eller spiller, før du starter. At vente på, at en træner henter dig til frokost, er en fejl. Dette arrangement føles officielt, og du bliver bedt om at gøre dit arbejde til tiden. Du kan ikke gøre det uden dem. De er der for at se dig, uanset hvordan du føler. Du har fuld kontrol. Charles Barkley, en tidligere NBA-spiller, lærte at coache sin egen træning. Han spillede basketball på University of Pittsburgh, og da han ikke spillede i NBA, havde en træner bringe ham til gymnastik for at gøre sin øvelse. F kunne lide denne idé.

3. Et hjem gym kan købes eller bygges. Du kan træne, hvor og hvornår du vil. Racer-levering til alle dine træninger vil være muligt, uanset tidspunktet på dagen. Et laminat trægulv, Gibson bas og masser af kroge kan være nyttige for skud ud over og under. Vægkrogkroge gør det nemt at skabe rutinemæssig koreografi. Kig efter et sted med en kedel, hvor du kan hænge vægte i en højde, der passer til din lodrette springhøjde. Husk, du træner til spiking i jordhøjde. Du kan lære mekanikken i skydning svane skud (svane hopper), og starter-on-dine ben. Dette er en stor færdighed at have.

4. Gør de øvelser, du er sikker på. Forlang ikke en 3 ugers træning. Gør ikke præcis det samme to gange. Hold det for en modstander. Nogle gange er jeg nødt til at vågne op kl. 6, så jeg kan gå i seng kl. 22.00. Divisioner og / eller forvirring kan forekomme, fordi du aldrig ved, hvornår øvelserne ankommer. Klokken vil til sidst ringe. Så hvad laver du? Først skal du tage billeder fra en lokal konkurrence. Derefter skyde dine kalve i en vægt vest, så du kan være berettiget til en turneringskamp. Du bliver hård. Dernæst kan Google eller YouTube hjælpe dig med at oprette videoer af nogle af dine øvelser, når du har det godt. De er der altid for dig, hvis du har brug for dem.

5. Lær at hoppe. Flyt din krop op til fire inches eller otte inches over jorden for at få eller mindske et par inches.

6. God ernæring er nøglen. Målet for de fleste mennesker er at spise godt. Den ekstra fordel er, at vi ikke har nogen til at klippe græsset. Hvis du har til opgave at klippe, skal du sørge for at spise nok stoplys, ikke spise meget og spise bedre, bevæge dig langsommere, drikke mere vand osv.

7. Du skal huske, at dette er et spil. Mental svaghed vil stoppe dig fra at udmærke sig, uanset hvilken indsats du lægger i. Hvis du lader det ske, vil hele verden gå forbi. Din mentalitet er vigtigere end din fysiske fordel. Din tankegang vil motivere dig til at gå til gymnastik, hvis du føler dig træt eller træg. Og det vil holde dig der, når du bliver træt af at løfte vægte og svinge lette vægte. En lodret hoppe program vil kun arbejde, hvis dit sind er stærk. Du kan være mentalt hård, men kun for de 8 uger, det tager at få resultater.

Skriv kommentar